ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
1.Μπαρ-Ποτά-Οινιλογία.
2.Τεχνική Εστιατορίου.
3. Μαζική Παραγωγή Φαγητών.
4.Τιμολόγηση Έλεγχος.
5.Υπηρεσία Υποδοχής.
6. Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ
7.Υπηρεσία Ορόφων.
8. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
9.Τουριστικό Μάρκετινγκ.
10.Επικοινωνιακή Πολιτική - Δημόσιες Σχέσεις Τ.Ε.
11.Αεροπορικοί Νάυλοι - Έκδοση Εισητηρίων.
12.Συστήματα Κρατήσεων με Η/Υ
13. Τήρηση Λογαριασμών Πελατών.
14. Σεμινάριο Τελειοφοίτων.
1.Μπαρ-Ποτά-Οινιλογία.
2.Τεχνική Εστιατορίου.
3. Μαζική Παραγωγή Φαγητών.
4.Τιμολόγηση Έλεγχος.
5.Υπηρεσία Υποδοχής.
6. Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ
7.Υπηρεσία Ορόφων.
8. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
9.Τουριστικό Μάρκετινγκ.
10.Επικοινωνιακή Πολιτική - Δημόσιες Σχέσεις Τ.Ε.
11.Αεροπορικοί Νάυλοι - Έκδοση Εισητηρίων.
12.Συστήματα Κρατήσεων με Η/Υ
13. Τήρηση Λογαριασμών Πελατών.
14. Σεμινάριο Τελειοφοίτων.